Skip to main content

Hyötykasvit

Hyötykasvien taimet

Kesäkukkien ohella viljelemme myös hyötykasvien taimia. Kauttamme saatavilla harrasteviljelyyn hyvin sopivia valmiita taimia. Valikoima ja lajikkeet vaihtelevat hieman vuosittain. Meiltä löydät
kurkut, paprikat, chilit, tomaatit, ananaskirsikat, munakoisot, kurpitsat, purjot, kaalit ja yrtit.

Jos haluat jotain tiettyä lajiketta, ota yhteyttä hyvissä ajoin seuraavan kauden viljelyjä ajatellen.

Monivuotiset

Monivuotisissa kasveissa suosimme lähellä ja pohjoisissa oloissa tuotettuja taimia.

Marjapensaat

Puutarhaltamme löydät monipuolisen valikoiman marjapensaiden astiataimia. Meiltä löydät niin perinteiset herukat, tyrnit ja vadelmat kuin hieman erikoisemmat karviaiset, pensasmustikat ja hunajamarjatkin. 

Mansikantaimet

Kauttamme saat varmennetut mansikantaimet. Lajikkeina kaudella 2022 ’Polka’, ’Jonsok’ ja ’Kaunotar’

Omenapuut

Myymme myös omenapuita, päälajikkeena ’Pirja’, lisäksi löytyy mm. ’Kurejoen Kesä’, ’Raatteentie’, ’Borgovskoje’  ja ’Esteri’

Monivuotiset koristekasvit

Monivuotisissa koristepensaissa, perennoissa ja puissa meiltä löytyy monipuolinen valikoima pohjoisessa menestyviä lajeja. Kokeilunhaluisille löytyy myös joitain erikoisempiakin kasveja. Tule paikan päälle katsomaan tai soita ja kysy lisää. Lajikelista tulossa kevään aikana.

Kasvuunlähtötakuu

Kauttamme hankituille monivuotisille taimille annamme kasvuunlähtötakuun. Jos kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta, annamme sinulle uuden taimen tilalle. Jos samaa lajiketta ei ole saatavilla, voimme korvata tuotteen myös jollakin toisella samanhintaisella kasvilla. Kasvuunlähtötakuu on voimassa 45 vuorokautta toimituspäivästä. Virheilmoitus on tehtävä ennen takuuaja päättymistä. Takuu ei korvaa talven, tuhoeläinten, epäsuotuisan kasvupaikan tai muiden ulkopuolisten tekijöiden taimille aiheuttamia vahinkoja.

Ota yhteyttä!